SÅ VAR DET DAGS FÖR STYRELSEMÖTE,12 MARS 2014

Som vanligt var det en massa ärenden som skulle pressas in på de två timmar vi avsatt, men som blev två och en halv. Det var en del formalia som årsredovisning, ekonomisk genomgång, frågor om vem som tecknar bankkonton och liknande.

Vi konstaterade att arbetet med politikutformning och kampanjplanering inför valet i stort sett fungerar enligt plan men med några mindre tidsjusteringar.

Det beslöts att vi skulle finna olika sätt att få in medel som bidrag till vår valfond, t.ex. sponsorskap samt att vi ska försöka sälja föredrag/utbildningar till föreningar, myndigheter och företag. Det finns en väldigt stor kunskap hos våra medlemmar och den ska vi ta till vara. Mer om allt detta kommer snart upp på hemsidan – hör av dig om du är intresserad.

Styrelsen beslöt också att skapa en supporterpool. Vi vet att vi har många medlemmar som gärna vill vara med och hjälpa till i F! Skåne men som kanske inte vet vart hen kan vända sig. Det kan gälla alltifrån att koka kaffe på evenemang till distribution av kampanjprylar  – ja, kort sagt, behöver vi din hjälp. Detta kommer vi också att presentera på hemsidan, så du vet vart du ska vända dig om du är intresserad.

Det var allt för idag.

Vid tangenterna
Ulf Rosvall

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: