Styrelseöte den 15 april 2014

Hej alla underbara F!:are!

I tisdags den 15 april hade F! Skåne sitt styrelsemöte, där vi drack te och pratade om det som har hänt och det som kommer att hända. För att vi bryr oss om era åsikter och ert engagemang vill vi också dela med oss av det som händer på våra möten!

Mötet började med att vi valde den som ska skriva detta blogginlägg, och det blev jag, Melissa!

Vi var 10 personer närvarande och Björn välkomnade oss till mötet. Vi kom fram till att vi i styrelsen ville prioritera kampanjer då vi vill sprida vår kunskap och vår närvaro genom dessa. Tillexempel släpps boken ‘ Det händer nu’ på söndag och vi kommer då ha en stor fest på Moriska paviljongen, samt försäljning av boken, ni vill inte missa det!

För mer information, kolla evenemang på Facebook!

Vi har också pratat om vår valfond. Vi har diskuterat vilka möjligheter vi har att samla in pengar till denna och hur vi kan nå ut med instruktioner om hur en gör ifall en vill donera. Ert stöd betyder mycket för oss!

Dessutom har vi planer om att söka podcast’s eller radiostationer som är villiga att bjuda in vårt parti och ge oss möjligheten att synas extra mycket, om du vet någon villig kontakta gärna oss!

Vi startar också utbildning av våra kandidater! Det har börjat komma igång nu och vi ska bara planera om vart de ska hållas och när. Vi har en ungefärlig bild om hur det kommer se ut. Stay tuned, kandidater! Ni kommer få ett mejl om det när det är klart! (med kandidater menar vi de som kandiderar för kommun, region och nation!)

Sist men inte minst, har vi den 15 april välkomnat F! Helsinborg till F! ! De är nya men vad vi ser har de en ljus framtid framför sig. Vi är otroligt glada att fler tar ett feministiskt initiativ i sina städer, sprider vår politik och ger folk möjligheten att vara delaktiga hos oss! Pepp!

 / F! Skånes styrelse via Melissa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: