I dag röstar vi!

fihowto_fast

Valsedlar från Feministiskt initiativ kommer tyvärr inte alltid att finnas i alla vallokaler trots stora insatser från fantastiska volontärer. Misströsta ej! Du kan alltid ta en blank valsedel och skriva Feministiskt initiativ på den — det blir garanterat en giltig röst!

Under hela dagen kommer du kunna rapportera in vilka vallokaler runt om i landet som behöver tillsyn, via formuläret på http://fivalsedlar.se/rapportera – våra volontärer i området kommer då försöka rycka ut direkt!

Släng inte bort din röst!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s