DET SOM SKA GÖRAS SKA GÖRAS INOM MIN LIVSTID

”DET SOM SKA GÖRAS SKA GÖRAS INOM MIN LIVSTID”
I år är det 40 år sedan hon började sin politiska karriär som sedan 2005 har handlat om ett idogt missionerande för Feministiskt initiativ. Nästa sommar fyller hon 70 år men ber oss hålla igen med firandet till valdagen.
– Alla som vill ge mig en present får göra det genom att rösta på Fi, säger Gudrun Schyman i en intervju med Expressen.
I samma intervju pratar Schyman bland annat om sina turnéer genom landet, hur hon hanterar hot och hat, säkerhetspolitik, vem som blir Sveriges första kvinnliga stadsminister, relationer och höftoperationen som väntar.
– Visst, jag skulle kunna dra mig tillbaka och odla morötter för hela slanten. Men det tänker jag inte. Jag tycker att jag har så mycket att säga, så mycket kunskaper och erfarenhet, och det behövs som motvikt till all dumhet som pågår. Jag har svårt att stå ut. Jag har som idé att det som ska göras ska göras inom min livstid och det innebär att jag accelererar hela tiden, säger Gudrun Schyman.
Läs hela intervjun här:
http://www.expressen.se/nyheter/schyman-borjar-pa-ny-kula–infor-hart-valar/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: