Pensionsfika med Farida al-Albani 27 maj

Mors dag// F! Malmö bjuder in till pensionsfika med Farida al-Albani!
27:e maj (15:00 – 18:00) på Mors Dag uppmärksammar vi pensionsfrågan i hela landet genom att bjuda in till pensionsfika! I Malmö bjuder vi in till samtal och fika under frågan: ”Varför ska vi spara till våra föräldrar och till oss själva för att överleva i en välfärdsstat? ”

På plats har vi Farida al-Albani som är F! socialpolitiska talesperson och en utav grundarna till Pensionsrättvisa. Hon kommer tala om F!´s pensionspolitik. Kopplingen mellan pension, åldrande, feminism, rasism, sparande, bostadspolitik, migration, miljö och hållbarhet.

Du behöver inte vara medlem, alla är välkomna!

Tillgänglighet: Tillgängligt för rullstol och tillgänglig toalett finns.

Plats: Sofielunds Folkets hus,
Rolfsgatan 16
214 34 Malmö

Kommentarer är stängda.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: