F!Skåne firade 6 juni med Gita Nabavi

Idag den 6 juni talade Gita Nabavi på Rosengårds centrum om vikten av att ta plats i demokratins rum. Med F!:s representanter i de demokratiska parlamenten kommer ett kraftfullt alternativ in: ett samhälle som ser och omfamnar alla. Vi använder våra feministiska och antirasistiska perspektiv för att se jämställda, jämlika och hållbara lösningar på politiska konflikter, i Sverige såväl som globalt. Vi vidgar idén om vad politik är och kan vara. Vi breddar maktens språk och vi gör politik tillgängligt för alla.

På plats fanns också flera kandidater, på bilden från vänster:
Alejandra Gomez Lozano, Margarethe Müntzing, Carmen Blanco Valer, Toktam Jahangiry och Gita Nabavi.

Tack till alla som kom!

Kommentarer är stängda.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: