Johanna Ivarsson, regionkandidat

Jag är en lagspelare som ser till helheten och vill att vi ska vara starka tillsammans i alla led. Jag är också uthållig och håller fast vid frågor, är lojal och driver på som är utmärkta egenskaper i de här sammanhangen. Min ambition är att mitt engagemang ska smitta av sig till andra så att vi kan hitta gemensamma lösningar. Jag är en god kommunikatör med erfarenhet från både föreningsliv och myndighet vilket ger en bra bredd att stå på.

Mitt hjärta slår extra mycket för barnrättsfrågor, att på olika sätt se barnen och se till allas rätt till bra liv och delaktighet. Migrationsfrågor som plötsligt blivit civilsamhällets ansvar engagerar mig starkt. Klimat- och miljöfrågor med allt vad det innebär av konsumtion och produktion. Skapa ett hållbart samhälle med vår politik och bidra till att vi tar hand om våra resurser. Sexualpolitik, socialpolitik och utbildning är andra frågor som ligger mig nära hjärtat.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: