Maria Dexborg, regionkandidat

Maria Dexborg; regionkandidat

Jag vill i sann F! anda driva en antirasistisk feministisk och socialt hållbar politik för alla! För mig är det en självklarhet att ifrågasätta förtryckande normer samt våga vara obekväm. Jag tycker om att utmana och bredda perspektiven. Det är F! s progressiva och verklighetsförankrade politik som tilltalar mig. Jag vill vara med och påverka i samhället samt skapa historia vi alla kan vara stolta över! I mitt uppdrag tar jag med mig min fleråriga erfarenhet som socionom och aktivist inom områdena, våld i nära relation, kriminalitet, rasism och diskriminering.

Mina hjärtefrågor som regionskandidat;

– Jag värnar om att kvinnojourer och skyddade boenden skall ha en garanterad ekonomi!

– Jag värnar om att mänskliga rättigheter skall existera i praktiken genom att skapa förutsättningar för en mer en inkluderande sjukvård

– Jag vill driva en feministisk och antirasistisk kulturpolitik som utgår från alla människors rätt till medskapande och deltagande, och en demokratisk fördelning av resurser.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: