NU TÅGAR VI FÖR KLIMATET!

”Vi har demonstrerat tillsammans i 40 år. Mot kärnkraften, mot kärnvapen, för Norden Kärnvapenfri zon och för Fred och nedrustning. Vi har stoppat uranbrytning på Österlen och vi kommer att göra det igen, nu när det kommer nya planer på gruvdrift. Vi är numera pensionärer men vi slutar inte för det. Tvärtom – nu är vi fria och nu startar vi Fria Pensionärers tåg för klimatet!
Vi tar tåget till Stockholm för att förena oss med alla som kräver politiska krafttag för att rädda planeten. Klimatkrisen får inte vara det arv vi lämnar till våra barn och barnbarn. Den måste lösas NU och med hjälp av OSS! Vi vill se planen till det fossilfria samhället innan vi lägger undan våra banderoller!”
Vi tar tåget från Simrishamn klockan 07.21. Boka ni också från er ort innan biljetterna blir för dyra!
Vi ses i Kungsträdgården i Stockholm lördagen den 6 april klockan 15.00 Alla är välkomna, oavsett ålder!
INITIATIVTAGARE:
Gudrun Schyman, Reidar Jönsson, Jacques Öhlund, Annlena Maurin, Jean Louise Maurin och Gittan Jönsson
PÅ SCEN:
Gudrun Schyman, Arja Saijonmaa, Teaterkören Fredag, Claes Borgström, Marie Bergman, K.G. Hammar, Kajsa Gryt, Reidar Jönsson, Gunno Gunnmo, Anders Linder med musiker, Monica&Carl-Axel Dominiqu, Steinar Winther Christensen, Lena Ek, Lena Hoel Aldén, Sam Carlqvist och Manne Af Klintberg. Fler tillkommer!

Kommentarer är stängda.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: