Nominering!

Hej alla F!are i Skåne!

Nu är det dags att nominera dej själv eller någon annan du tycker skulle passa bra till F! Skånes styrelse! F! Skåne är paraplyet över alla F!-föreningar i Skåne och ska som sådan finnas som stöd för dessa. Styrelsens uppgift är även att förvalta och fördela en del ekonomiska resurser samt arrangera utbildningsdagar och andra event samt se till att det regional politiska arbetet hålls igång även mellan valen.

2020 börjar vi ett nytt decennium där vi kan vara STOLTA över det vi som F! åstadkommit redan med vår politik och aktivism, REALISTISKA med att vi lever i en tid med klimatkris och högerextrem vind globalt, VISIONÄRA inför framtiden och att vår politik har en helhetssyn på hur vi kan förändra vår värld till en fredlig, hållbar och jämställd planet att leva för.

Under mellanvalsår som detta, ligger en del av styrelsens fokus på ta till vara på och bygga vidare på vår politik, aktivism och folkbildning inför kommande kongress 2021 och riksdagsval 2022. Inför valet är det styrelsens ansvar att få fram en lista inför regionvalet. Låter detta spännande?Vi kan försäkra att det är det och då styrelsemedlemmarna blir valda på ett respektive två år så finns alltid flera personer kvar med erfarenhet från föregående år vilket skapar trygghet och kontinuitet. Nominera genom bifogat formulär och glöm inte att prata med den du nominerar! Vi vill ha din nominering senast den 17 september.

Nominerar gör du här: https://forms.gle/wERs9fFzvvfxASRu8

för Valberedningen i F! Skåne
Anna Broström, Anders Eneborg och Toktam JahangiryF! Skåne

Kommentarer är stängda.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: